Tule startup-yrittäjäksi valitsemallesi alalle

Oletko koskaan kuullut puhuttavan startup-yrityksistä? Kuka kyseisen yrityksen voi perustaa ja minkälaisille aloille nousee vuosittain kymmeniä tai jopa satoja startup-yrityksiä? Tutkitaan asiaa seuraavaksi hieman tarkemmin.

Mikä on startup-yritys?

Puhuttaessa Startup-yrityksestä tarkoitetaan yritystä, joka on kehittämässä uutta tuotetta tai uudenlaista palvelua ja jolla luonnollisesti ei ole vielä säännöllisiä tuloja. Startup-yrityksestä voidaan puhua myös silloin, kun kysymyksessä on kasvua tavoitteleva aivan uusi yritys.

Sisusta yrityksen auto tarpeidesi mukaan

Startup-yritys voi esimerkiksi olla yritys, joka toimii vaikkapa autoalalla. Startup-yritys tarvitsee muiden yritysten tavoin toimitilat tai toimintaa voi ylläpitää vaikka kotoa käsin. Yrityksellä on hyvä myös olla auto, esimerkiksi pakettiauto, jossa on tilaa erilaisille tuotteille ja paketeille.

Pakettiautossa voi olla runsaasti tilaa, mutta mitkä puuttuvat? Aivan, hyllyt. Hanki siis hyllyt pakettiautoon ja yritys voi kuljettaa tavaroita turvallisesti paikasta a paikkaan b. Hankkimalla tyylikkäät hyllyt pakettiautoon parannat samalla liikenneturvallisuutta. Modulaaristen hyllyjen ansiosta jarruttaessasi tavarat pysyvät paikallaan ehjinä hyllyissä. Tarvittavat tilanjakajat ja kalustejärjestelmät voit räätälöidä juuri oman yrityksesi tarpeita varten ja yritystoiminta sen kun kasvaa! Mikä sen mukavampaa!

Startup-yritykset ovat osa toimivaa kokonaisuutta

Startup-yrityksen voit perustaa lähes alalle kuin alalle. Tärkeintä on, että sinulla on tietoa kyseisestä alasta, halua menestymiseen ja rahoittajia, jotka toimivat tukenasi yritystä perustettaessa. Yrityksen alkuvuosina tuloja ei tule aivan heti, vaikka tuote olisi haluttu ja menestyvä. Yritys tarvitsee mukaan myös muita henkilöitä kuin vain alkuperäisiä perustajajäseniä. Erityisesti tarvitaan osakkeiden omistajia, eli osakkaita.

Yritys voi hankkia tai saada toimintaansa mukaan myös niin sanottuja “bisnesenkeleitä”, jotka ovat yrityksen ulkopuolisia yksityishenkilöitä, eli sijoittajia. Startup-yritys voi myös tuoda markkinoille sellaisen tuotteen tai palvelun, jollaista ei vielä ole olemassa.

Mikä on startup-yrityksen “punainen lanka”?

Startup-yritysten “salaisuus”, eli idea menestyksen takana on, että yrittäjä uskoo itse tuotteensa tulevaisuuteen. Käytännössä muutama vuosi yrityksen perustamisen jälkeen tulojen pitää kattaa alkuvuosien pääoman kulutus. Yrityksen tulisi tuottaa myös sitä kaikkein halutuinta, eli voittoa. Joko sinulla on yritysidea toimivaksi startup-yritykseksi? Ei siis muuta kuin kokeilemaan alalla, josta olet kiinnostunut menestyminen tavoitteenasi!